CUSTOMER SUPPORT
CALL US 0572 391670       MAIL US      FACEBOOK

Weer award van Nederlandse Loterij voor De Smulbaai

HEINO – De Smulbaai heeft weer een award gewonnen van de Nederlandse Loterij. De gemakswinkel in Heino is als tweede van de provincie Overijssel geëindigd op de lijst van de best verkopende verkooppunten voor Staatsloten, de Lotto, de Eurojackpot, Krasloten en de Lucky Day. Er vallen ook regelmatig grote prijzen. Vorig jaar nog in september en oktober en dit jaar in april. De award wordt weer gevierd met een speciale actie. Iedereen die bij de Smulbaai een Staatslot koopt voor de trekkingen van 10 juli of 10 augustus mag zijn/haar naam- en adresgegevens achterlaten. Na de vakantie wordt er twee maaleen etentje voor tien personen bij Jan Steen onder de deelnemers verloot. Bovendien krijgt iedereen die voor die datums een lot koopt bij de Smulbaai een kortingsbon van Jan Steen (bij gezelschappen van vier personen, mag er één gratis aanschuiven).