Stomerij

  

Kleding stomen
Bij de Smulbaai kunt u bijna alle soorten kleding door stomerij.nl laten stomen. Heeft u bijvoorbeeld een kostuum dat u voor een feest aan wilt? Of een trui die zo lekker zit, maar niet thuis gewassen mag worden? Dan kan de stomerij deze kledingstukken weer voor u opfrissen.

Daarnaast is de stomerij gespecialiseerd in het verwijderen van moeilijke vlekken. Heeft u een vlek op uw kleding, wat u zelf niet meer weg krijgt? Dan is het een goede optie om het bij een stomerij te proberen. We krijgen vaak meer vlekken weg dan u zou verwachten.

Heeft u een vraag over het stomen van uw kleding of wilt u advies over het verwijderen van een vlek? Neem dan even contact met ons op.

Wat voor kleding kunnen wij onder andere stomen?
Kostuums, smokings en jacquets.
Colberts en blazers.
Pantalons
Leer en suède artikelen
Overhemden en blouses
Bruidsjurken
Galakleding

Waneer komen ze de kleding bij ons halen en brengen?
Elke maandag middag en donderdag morgen komen ze bij ons de kleding halen en brengen.
Over het algemeen is Uw kleding de volgende levering weer bij ons terug. Ook kunt U via onze handige track en trace bekijken of U stoomgoed weer bij ons terug is.

Kostuum stomen

Heeft u voor uw werk vaak een kostuum aan? Of wilt u uw kostuum laten opfrissen voor een feest of event? Dan kunt u deze professioneel laten stomen bij Stomerij.nl

Een kostuum kan zelden tot nooit thuis gewassen worden. Vaak mag een pak alleen chemisch gereinigd worden, wat alleen in een stomerij kan. Zeker wanneer de stof van wol of van linnen is raden wij het af om dit zelf te wassen. De kans is namelijk groot dat hierdoor de kleding krimpt.

Hoe vaak u een pak moet laten stomen is natuurlijk afhankelijk van hoe vaak u het draagt. Om een kostuum goed te onderhouden raden wij aan om dit minimaal 1 keer per maand te laten stomen.


Wat voor kostuums kunnen gestoomd worden?

U kunt bij Stomerij.nl alle soorten twee- of driedelige pakken laten reinigen. Kostuums van bijvoorbeeld wol, linnen of synthetische stoffen zijn erg geschikt om te laten stomen.


Welke vlekken kunnen uit een kostuum verwijderd worden?

Vetvlekken zoals olie, boter en margarine gaan er vaak goed uit met een chemische reiniging.

Wanneer u dit symbool ziet staan weet u dat het kledingstuk chemisch gereinigd kan worden: 

Heeft u vlekken erin zitten zoals rode wijn, koffie, thee of bier? Dan kunnen wij dit vaak met een speciaal ontvlekkingsmiddel er ook uit krijgen. Hoe goed bepaalde vlekken eruit gaan is altijd afhankelijk van hoe erg de vlek is en van welke stof de kleding is gemaakt.

Heeft u nu een vlek op uw kleding zitten waarvan u zich afvraagt of het eruit gaat? Neem dan even contact met ons op.Wij geven u graag advies. Vaak gaan er meer vlekken uit kleding dan u denkt.