Carolien Jonkman ‘straalt’ Oudejaarsloten in bij de Smulbaai

01/11/2019 Uit Door De Smulbaai

Paragnoste Carolien Jonkman ‘straalt’ op maandag 30 en dinsdag 31 december Oudejaarsloten van de Staatsloterij in bij de Smulbaai in Heino. Deze ludieke actie is een initiatief van eigenaar John van der Vegt.
Zijn droom? Dat er een enorme prijs valt op een bij hem gekocht lot. Dat is met de Lotto al eens gelukt. In 2010 verkocht de Smulbaai een deel van een winnend Lotto-lot van 36 miljoen euro. Daarnaast mocht hij zijn klanten al blij maken met diverse wat minder grote prijzen. Hij heeft nu Carolien uitgenodigd voor een ‘instralingssessie’. Helemaal niet zo raar, vindt Carolien. “Bidden, schietgebedjes doen, kilometers omrijden, inzetten van geluksgetallen, met de linkerhand de Oudejaarsloten aanpakken; het zijn allemaal rituelen die vele ‘nuchtere’ Nederlanders doen als ze een Oudejaarslot kopen.”
“Een instraling is een handeling waarbij energie aan het Oudejaarslot wordt toegevoegd”, vervolgt ze. “Dat kan op vele manieren gebeuren. Soms ervaar ik dat ik een voorwerp of mens mag zegenen. Maar soms duurt het even voor een droom uit komt.”
Carolien is op maandag en dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur te gast in de Smulbaai. Meer informatie via De Smulbaai, tel. 0572-391670 of via info@carolienjonkman.nl.