+ 31 572391670

Weer kans op extra prijzen bij aankoop December kalender

HEINO – De Smulbaai in Heino combineert de December kalender dit jaar weer met een eigen kraskaart met prijzen van Heinose ondernemers. De kopers van de December kalender maken zo kans op meer dan zeshonderd extra prijzen.

“Allemaal beschikbaar gesteld door Heinose ondernemers”, vertelt John van der Vegt van de Smulbaai. “Het zijn geen kortingsbonnen, maar echte waardebonnen of producten. Ook dit jaar weer een gratis bos bloemen, gratis uit eten of een van de zes horecabonnen die worden gesponsord door Erwin Otten Advies. Er zijn ook weer enkele nieuwe ondernemers uit Heino aangehaakt: Robbedoes kleding en de Hema. 

Verder maken onze klanten kans op een dikke geldprijs, want dit jaar geven wij tweehonderd extra klavertje vier krasloten weg met kans op 25.000 euro en ook nog eens vijf cadeaubonnen van Heino ter waarde van 100, 50 of 25 euro. En wie weet win jij. De afgelopen trekking van de Staatsloterij viel er hier weer een prijs van 10.000 euro.”
Maar dat is nog niet alles. Iedereen krijgt vanaf maandag 31 oktober tot en met 20 november bij aankoop van 25 euro aan kalenders een gratis schatrijk kraslot van 3 euro cadeau.
Er zijn twee versies van de kalender. Eentje kost 5 euro en daarbij bedraagt de hoofdprijs 100.000 euro; bij de versie van 10 euro is de hoofdprijs 200.000 euro.

winkelwagen
winkelwagen is leeg!
verder winkelen
0